Over improved PT

improved PT

MAAK VAN JE GEZONDHEID EEN PRIORITEIT.

Get the body you want at the studio you’ll love

Je kan niet optimaal ondernemen als je steeds je gezonde gewoontes weer op pikt om deze na een aantal weken weer te laten varen.

Wij zetten je sportieve doelen om in haalbare stappen, waardoor je in staat bent ze op de lange termijn vol te houden zonder dat je dagelijks moet sporten of je restaurantbezoeken moet opgeven.

met een focus op het verbeteren van je lichaamssamenstelling en het verbeteren van je mobiliteit, terwijl dit hand in hand gaat met je drukke ondernemersleven. Dit maakt het mogelijk om krachttraining in je drukke schema te integreren zonder overbelasting, waarbij je welzijn en productiviteit positief beïnvloed worden en bijdraagt aan je zakelijk succes.

Body Building
0%
Fitness
0%
Muscular
0%
0 +

Succesverhalen

0 +

dedicated Trainer

0 +

tevreden klanten

0

jaar ervaring

Klanten reviews

Wat onze klanten zeggen

Christophe B. Christophe B.

Jeffrey is een top personal trainer die weet waar hij mee bezig is. Hij heeft een persoonlijk programma uitgewerkt dat is afgestemd op mijn niveau en mijn doelen en dit ook aangepast obv mijn progressie...

Luo L. Luo L.

Top coachinggroep, professioneel, klantgericht en supervriendelijk. Ze helpen klanten verschillende doelen te bereiken. Bedankt Jeffrey, als ik een probleem heb, kun je altijd een oplossing vinden.

Yael V. Yael V.

Ik train bijna een jaar onder begeleiding van Jeffrey en ben in de beste shape van mijn leven! Zijn programma’s zijn uitdagend, maar niet té overdreven. Hij weet precies te anticiperen op eventuele blessures of...

Twijfels?

Krijg vandaag 20% korting

Ben je klaar om jouw fitnessdoelen te bereiken en een gezondere levensstijl te omarmen?