Persoonlijke begeleiding

Persoonlijke begeleiding

Laat hier je gegevens achter en we nemen binnen 48 uur contact met je op!

Klanten reviews

Wat onze klanten zeggen

Christophe B. Christophe B.

Jeffrey is een top personal trainer die weet waar hij mee bezig is. Hij heeft een persoonlijk programma uitgewerkt dat is afgestemd op mijn niveau en mijn doelen en dit ook aangepast obv mijn progressie...

Luo L. Luo L.

Top coachinggroep, professioneel, klantgericht en supervriendelijk. Ze helpen klanten verschillende doelen te bereiken. Bedankt Jeffrey, als ik een probleem heb, kun je altijd een oplossing vinden.

Yael V. Yael V.

Ik train bijna een jaar onder begeleiding van Jeffrey en ben in de beste shape van mijn leven! Zijn programma’s zijn uitdagend, maar niet té overdreven. Hij weet precies te anticiperen op eventuele blessures of...